Βιβλίο Επισκεπτών

Βιβλίο επισκεπτών Υπογράψτε στο βιβλίο επισκεπτών

Ημερομηνία Ωρα Ονοματεπώνυμο Email
22.07.2003 15:04:00 ΞΥΔΙΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ hxidias@hotmail.com

Σήμερα επισκέφθηκα επίσημα την ιστοσελίδα του χωριού μας και σχημάτισα μια ολοκληρωμένη άποψη που την εκφράζω με μία λέξη: ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φοβερή δουλειά -τα θερμά μου συγχαρητήρια σε αυτούς που συνέβαλαν στην όλη προσπάθεια. Ότι χρειαστείτε για την περαιτέρω ενίσχυση του site και σαν Κουρουνιώτης που είμαι θα προσπαθήσω να βοηθήσω, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου!! Ενα ένδοξο χωριό έχουμε!!!! Ειλικρινά έχω συγκινηθεί ιδιαίτερα. Ήταν πραγματικά ένα έργο πνοής σε εισαγωγικά που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ώς κόμβος για την επικοινωνία των χωριανών σε Ελλάδα και ομογένεια!! Καλή συνέχεια σε όλους
Με εκτίμηση
Χαράλαμπος Ξυδιάς

02.08.2003 10:58:00 Αλέκος Μαρία Καραμούζος  

Συγχαρητήρια για την ιστοσελίδα σας.
Μας κάνατε περήφανους.
Αλέκος Μαρία Καραμούζος
Καρδάμυλα

25.08.2003 12:55:00 ΞΥΔΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ millenium@panafonet.gr

ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑ ΤΟ SITE ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΞΥΔΙΑΣ Γ. ΙΩΑΝΝΗΣ

Σελίδα: 1 2 3 4 5

© Φιλοπρόοδος 'Ομιλος Κουρουνίων Χίου,    Κουρούνια, Χίος  -  Kourounia, Chios