Βιβλίο Επισκεπτών

Βιβλίο επισκεπτών Υπογράψτε στο βιβλίο επισκεπτών

Ημερομηνία Ωρα Ονοματεπώνυμο Email
13.12.2005 20:27:00 Μιχάλης Γεωργίου Καριάμης

Διαβάζω τα του χωριού σας , βλέπω εικόνες οι οποίες διεγείρουν στο νου μου μνήμες
Στα ρουθούνια και στο είναι μου φθάνει μοσχοβολιά από την ’για Γη της Αμανής !
Γνωρίζω τον Σύλλογο σας, μιας και είμαι μέλος του. Πρότυπο ομάδας. Όχι απλώς δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από οποιονδήποτε άλλον αντίστοιχο, αλλά για μένα και για αρκετούς, αποτελεί υπόδειγμα μα και παράδειγμα για μίμηση.
Συμμετέχω, αρθρογραφώ και διαβάζω τον '' Αυλόγυρο '', τον οποίο γνωστότατο ανά το Πανελλήνιο, πολιτικό πρόσωπο, πρώην υπουργός, δικαίως τον χαρακτήρισε σαν " Το καλύτερο συλλογικό έντυπο του Αιγαίου " .
Βλέποντας και διαβάζοντας την ιστοσελίδα σας ειλικρινά δεν απόρησα. Δικαιώθηκα γνωρίζοντας τον ζήλο και το μεράκι σας. Έτσι " Τέλεια " και " καθ' όλα ’ψογη " την περίμενα και δεν διαψεύστηκα. Ότι και να πω θα είναι λίγα. Κουράγιο λοιπόν, πάντα να διδάσκετε, για να έχετε την χαρά να σας αντιγράφουν.
Παρ' ότι γενέθλια γη μου είναι η Ναυτομάνα Λαγκάδα, σεμνύνομαι με κρυφή περηφάνια να τονίζω ότι οι ρίζες μου κρατάν από τα δυο χωριά της Μυροβόλου που βγάζουν τους " καλύτερους ανθρώπους ". Την Ποταμιά και τα Κουρούνια.
Παντοτινός σας Φίλος
Μιχάλης Γεωργίου Καριάμης
Από γενιά Κουμέντης

20.06.2006 6:12:00 Γιάννης Καμπάς giannis@pyrgi.net

Γειά σας το όνομα μου είναι Γιάννης, είμαι ένας από τους δημιουργούς της ιστοσελίδας http://www.pyrgi.net που αφορά το Πυργί της Χίου. Βρίσκω τις προσπάθειες αυτές που αναδεικνύουν τους τόπους καταγωγής μας πολύ αξιόλογες. Έυγε, η ιστοσελίδα σας είναι πολύ καλή, εύχρηστη και περιεκτική. Για αλλη μια φορά συγχαρητήρια.

Σελίδα: 1 2 3 4 5

© Φιλοπρόοδος 'Ομιλος Κουρουνίων Χίου,    Κουρούνια, Χίος  -  Kourounia, Chios